Twitter com a escenari per a parlar sobre realitat i mites de l'alimentació

El objetivo de estas sesiones es aportar luz en la oscuridad erradicando falsos mitos y leyendas en alimentación

Els seguidors d'aquestes xarrades organitzades per Gram Positivo tindran la possibilitat debatre i comentar amb els ponents així com amb la resta d'assistents en temps real. Les sessions es realitzaran tots els dimarts d'octubre i novembre.

Un escenari: Twitter. Un objectiu: desmitificar llegendes relacionades amb la salut i l'alimentació i aprofundir en temes relacionats amb la nutrició en 50 tuits. Qui? Huit experts disposats a aconseguir aquest objectiu. Tots aquests ingredients es reuniran a partir del 3 d'octubre en la jornada online Cuando se junta el hambre con las ganas de saber organitzada per l'empresa del Parc Científic UMH Gram Positivo. Aquesta companyia, dirigida per Florenci Cutrina, ha engegat una sèrie de huit sessions online o microMOOC (Massive Online Open Courses , per les seues sigles en anglès) que es desenvoluparan en la plataforma Twitter. A través d'aquesta xarxa social, els interessats podran seguir diferents ponències sobre salut, seguretat i alimentació que s'impartiran en forma de tuits.

Concretament, huit experts en diferents camps de l'alimentació i la nutrició impartiran aquestes sessions en forma de 50 tuits amb imatges, enllaços etc. Els seguidors de la xarrada tindran la possibilitat debatre i comentar amb el ponent així com amb la resta d'assistents en temps real. Aquestes sessions es realitzaran tots els dimarts dels mesos d'octubre i novembre. La primera de les xarrades tindrà lloc el 3 d'octubre i estarà a càrrec del biotecnòleg i divulgador científic José Miguel Mulet, qui parlarà sobre els aliments transgènics. El catedràtic en Microbiologia i col·laborador de Naukas Ignacio López-Goñi se centrarà durant la seua intervenció en la microbiologia dels aliments. La seguretat alimentària a casa és el tema triat pel divulgador científic i doctor en Ciència i Tecnologia dels Aliments Miguel Ángel Lurueña i l'etiquetatge dels aliments el fil conductor de la ponència del llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments i col·laborador de Ràdio Nacional d'Espanya, Aitor Sánchez.

José Manuel López, professor de Bioquímica i Biologia Molecular i responsable del blog de divulgació científica Scientia, es focalitzarà en el passat, present i futur dels aliments funcionals. Per part seua, el CEO de Gram Positivo, Florenci Cutrina, ho farà en la gestió de riscos en la indústria alimentària. La llicenciada en Química i autora del blog “Dimetilsulfuro”, Deborah García, centrarà la seua intervenció en els additius alimentaris mentre que el llicenciat en Biologia i col·laborador del programa Ser Consumidor de Cadena SER, Juan Revenga parlarà sobre begudes alcohòliques i salut.

Tal com assenyala el CEO de l'empresa del Parc Científic UMH, Florenci Cutrina, “el nostre objectiu és aportar llum en la foscor erradicant falsos mites i llegendes en alimentació”. Aquestes sessions s'emetran a través del Twitter de Gram Positivo (@gram_positivo) i es recopilaran en el compte de Storify de la companyia perquè, aquells que no estiguen actius en aquesta xarxa social, puguen consultar-les. Una forma divertida i interactiva de conèixer i trencar aquells mites i llegendes que emboliquen el sector alimentari.

 

eskisehir escort eryaman escort samsun escort bursa escort