11/09 Innovació en hostaleria i aspectes clau per a la gestió de negocis de restauració

Durante la jornada también se presentará el Certamen de Innovación Gastronómica “GastroCastalla”

Aquesta trobada està dirigida a propietaris, gerents, responsables de restaurants, bars i cafeteries així com a personal de cuina i d'atenció al públic, encara que estarà obert a tots els interessats.

Comptar amb diversos xefs amb Estrela Michelín en la província d'Alacant és tot un luxe. I que, a més, una d'elles t'aconselle sobre com gestionar un negoci d'hostaleria i aconseguir l'excel·lència és tot un privilegi. Un privilegi del que podran gaudir els assistents a la jornada que ha organitzat l'Ajuntament de Castalla en col·laboració amb "Castalla Emprende", una iniciativa gestionada pel Parc Científic UMH. “Gestión e innovación en hostalería” és el títol d'aquesta sessió que tindrà lloc dilluns que ve, 11 de setembre, en la Casa de la Cultura de Castalla entre les 16.30 i les 20.00 hores. L'assistència serà gratuïta i estarà limitada a l'aforament de la sala, prèvia inscripció en www.emprendeumh.es/castalla/inscripciones.

Aquesta trobada està dirigida a propietaris, gerents, responsables de restaurants, bars i cafeteries així com a personal de cuina i d'atenció al públic, encara que estarà obert a tots els interessats. L'esdeveniment comptarà amb experts en el sector que, a través de diverses xarrades, guiaran i aconsellaran als assistents sobre com millorar la gestió de negocis de restauració.

  • “Impulsa tu restaurante. Claves en la gestión hostelera”. Esther Huélamo, consultora especialitzada en hostaleria. Durant la seua intervenció, l'experta repassarà les principals eines de gestió i control d'un restaurant o cafeteria.
  • “Recorridos de éxito: desde la base a la alta restauración"María José San Román, xef i propietària del restaurant Monastrell, únic amb Estrela Michelín a Alacant. En aquesta xarrada la xef identificarà els aspectes clau en la gestió diària d'un restaurant i exposarà com cercar l'excel·lència, siga el que siga el negoci de restauració.
  • "Cómo desarrollar platos 5S: saludables, sabrosos, sostenibles, socialmente aceptados y seguros"José Ángel Pérez, catedràtic de Tecnologia dels Aliments i vicerector adjunt d'Investigació i Innovació de la UMH.

A més, durant la jornada l'alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, la directora-gerent del Parc Científic UMH, Tonia Salinas, i José Ángel Pérez presentaran el Certamen d'Innovació Gastronòmica “GastroCastalla”. L'objectiu és promoure i fomentar la innovació gastronòmica en el municipi de Castalla a partir dels seus plats i ingredients tradicionals. El fil conductor del certamen és l'ús de productes de la gastronomia de Castalla i la seua posada en valor segons la tendència actual denominada 5S de consum d'aliments.

Tota la informació sobre aquesta jornada i inscripcions en www.emprendeumh.es/castalla/jornada-gastronomica.

eskisehir escort eryaman escort samsun escort bursa escort